#turforlivtur

Rettningslinjer

Kampanjens hensikt er å oppfordre folk til å komme seg på tur i ekte turforliv-ånd. Ingen turer er for små eller for store, og det bor en eventyrer i alle av oss. Har du vært på en tur som du er stolt av og som har gitt deg mestring og glede, så hører du til. Kanskje du har løpt din første kilometer uten å stoppe opp, vært på en topptur eller gått en ukestur alene i fjellet, da har du gått en #turforlivtur, og alle turer er bra nok! Du har gjort noe bra for deg selv og din egen fysiske og psykiske helse. Har du lyst til å gjøre godt for andre også, så kan du gi et valgfritt beløp til #turforlivtur gjennom vippsnummeret 732245, dette beløpet vil bli donert til Kreftforenigen*. Dette er en innsamlingsaksjon som går året rundt og som baserer seg på at DU er på tur!

Avhengig av hvor mange som deltar så trekker vi frem opp til én #turforlivtur i uken og minst en i måneden, og viser denne frem på våre kanaler. For å få denne muligheten må du gjøre følgende:


Doner et valgritt beløp til vippsnummer 732245 og del turen din på sosiale medier med #turforlivtur og tagg @turforliv (eller send en epost til info@turforliv.no med bilder og litt tekst). Husk å skriv en beskjed i vipps hvilket instagram/facebooknavn du har deltatt som, slik at vi kan kontakte deg!


*Alle bidragene som kommer inn på vippsnummer 732245 (#turforlivtur) iløpet av en kalendermåned vil bli donert til Kreftforeningen påfølgende måned. Midlene kan også bli donert til en annen organisasjon som samler inn penger til gode formål vedrørende fysisk og psykisk helse, dette blir isåfall kunngjort måneden før.